Welkom bij Soroptimistclub Wieringerland

Geïnaugureerd 17 november 1984

Avondvierdaagse Wieringen 2018

Op de laatste maandag van mei 2018 gaat de 56e editie van de Avondvierdaagse Wieringen van start. Vier avonden wandelen jong en oud zigzaggend over het voormalige eiland Wieringen. Individuele wandelaars, in school- en verenigingsverband maar ook groepen die het gewoon gezellig vinden om met elkaar de wandelen, zullen dan weer van de partij zijn. Een prachtige mengeling aan deelnemers die het evenement opnieuw tot een succes zullen gaan maken.

Een deel van de opbrengst gaat naar lokale, landelijke en mondiale goede doelen. In 2017 was het lokale goede doel; EHBO Wieringen. Landelijk en internationaal werken Soroptimisten samen, om het leven van vrouwen en meisjes te verbeteren. Soroptimisten werken aan projecten over de hele wereld en vormen de grootste service organisatie van vakvrouwen, wereldwijd. Lees meer over deze goede doelen op de landelijke website: Soroptimist.nl

Avondvierdaagse Wieringen 2017

Goede doel 2017 EHBO Wieringen

Avondvierdaagse Wieringen 2018

Datum: start -- mei, finish -- juni 2017 (maan- t/m donderdag)

Voorinschrijven: maandag --mei, 19.00 uur, locatie Sportcomplex Belterlaan, Hippolytushoef

Het wordt de 56e editie van de Avondvierdaagse Wieringen.

De afstanden: 2 ½ , 5 en 10 kilometer. Er kan zowel individueel als in groepsverband worden meegedaan. 

Goede doel 2018
Het doel waarvoor er wordt gelopen wordt op een later tijdstip bekend gemaakt.

Datum
De Avondvierdaagse begint op maandag -- mei 2018, locatie Sportcomplex aan de Belterlaan, Hippolytushoef. Op donderdag  -- juni zullen de wandelaars muzikaal worden ingehaald. 

Inschrijven
De voorinschrijfavond is maandagavond -- mei van 19.00-19.30 Sportcomplex Belterlaan, kantine van v.v. Succes en h.v. Tonegido, te Hippolytushoef, inschrijfkosten € 6,-. Inschrijven op de eerste avond,  -- mei 2018, kan ook, dan zijn de inschrijfkosten € 6,50. Iedere deelnemer ontvangt na afloop een medaille, met daarop het cijfer van het aantal gelopen Avond4daagsen.

Starttijden
De starttijden zijn als volgt: maandag tot en met woensdag tussen 18.00-18.30 uur voor alle lopers.  

Start schema laatste avond
Op donderdag geldt het volgende start schema: 10 km 17.45 uur en 5 km 18.30 uur. De 2,5 km om 19.15 verzamelen (niet eerder) in de Koningin Wilhelminalaan te Hippolytushoef.

Facebook
Het laatste nieuws is ook te volgen op onze facebook pagina Avondvierdaagse Wieringen

Vragen?
Heeft u een vraag over de Avondvierdaagse Wieringen of een opmerking die u kwijt wilt, mail dan naar: Avondvierdaagse.wieringen@live.nl

Avondvierdaagse Wieringen

Avondvierdaagse Wieringen

Avondvierdaagse Wieringen