Soroptimistclub Wieringerland

Geïnaugureerd 17 november 1984


Op zondag 26 mei 2019 organiseert Soroptimistclub Wieringerland de 18 Tuinronde Wieringen. Tijdens de Tuinronde Wieringen kunt u dit jaar 10 tuinen bezoeken op het oosten van Wieringen. In de tuinen is een varieeteit aan bezienswaardigheden, zo zijn er tuinen met muziek, kunst en bijzondere verzamelingen.

Fietsroute Tuinronde Wieringen
De fietsroute van ongeveer twintig kilometer gaat dit jaar over het oostelijk deel van Wierngen.
De tuinen zijn geopend tussen 10.00 en 17.00 en de starttuinen zijn;
    - Elft 41 te Hippolytushoef (bij Anja en Leo)
    - Museum Jan Lont, Stroeërweg 39, Stroe.

Als u geen fiets heeft of u kunt de fiets niet meenemen? Dan is een fiets huren ook mogelijk, hiervoor kan contact worden opgenomen met Anja Moeijes telefoon 0227-592236 of mail: anja.moeijes@hetnet.nl

Mocht u liever de tuinen met de auto bezoeken, dan kan dat uiteraard ook. Bij de starttuinen is informatie beschikbaar over de autoroute en het parkeren bij de tuinen.

Soroptimisten zijn vakvrouwen
Soroptimisten zijn vakvrouwen die zich inzetten voor de positieverbetering van vrouwen en kinderen. Aandacht is er voor de rechten van de vrouw, mensenrechten voor iedereen en gelijkwaardigheid, ontwikkeling en vrede door het bevorderen van goede internationale verstandhouding, begrip en vriendschap.

De goede doelen die worden ondersteund hebben altijd betrekking op een of meer van deze doelstellingen. De groep vakvrouwen is dienstverlenend, ondersteunt actief lokale, nationale en internationale gemeenschappen.

Facebook
Het laatste nieuws is ook te volgen op onze facebook pagina Tuinronde Wieringen

Start tuinen

U kunt starten in de tuin van Anja Moeijes en Leo de Nooijer, Elft 41 - Hippolytushoef en in de tuin van Museum Jan Lont, Stroeërweg 39 - Stroe.

Om deel te kunnen nemen aan de tuinronde wordt een bedrag van € 10,= per persoon gevraagd. In de starttuinen kunt u een kopje koffie of thee nuttigen en kunt u wat lekkers kopen. Rond de lunch is er een kop soep. De opbrengst is bestemd voor de goede doelen die de club ondersteunt. De tuinen openen om 10.00 uur en sluiten om 17.00 uur.


Sponsoren
De Tuinronde Wieringen wordt door vele sponsoren ondersteund. Ook voor 2019 zijn sponsoren welkom. Voor € 25,- vermelden wij uw naam in de folder en voor €
50,- wordt uw logo in de folder gezet. U bereikt met uw sponsorbijdrage vele tuinliefhebbers, toeristen en bewoners van Wieringen en draagt uw steentje bij aan het goede doel! Heeft u interesse? Stuur een mailtje naar: anja.moeijes@hetnet.nl