Soroptimistclub Wieringerland

Geïnaugureerd 17 november 1984

Tuinronde Wieringen 2018

Tuinronde Wieringen verlegt de grenzen, zowel tuinen op Wieringen en Wieringermeer zijn te bewonderen. Op zondag 10 juni 2018 organiseert Soroptimistclub Wieringerland de 17e Tuinronde Wieringen.

Route Tuinronde Wieringen

In de route van ongeveer twintig kilometer vindt u tuinen met muziek, kunst en meer.

De Onderneming HippolytushoefMolen De Onderneming

Een van de goede doelen is de molen De Onderneming, Hippolytushoef. De molen is op 10 juni van 10.00 tot 17.00 uur geopend, rondom de molen is een rommelmarkt en er worden pannenkoeken gebakken!

Soroptimisten zijn vakvrouwen

Soroptimisten zijn vakvrouwen die zich inzetten voor de positieverbetering van vrouwen en kinderen. De serviceclub staat voor de positieverbetering van vrouwen en kinderen.

Aandacht is er voor de rechten van de vrouw, mensenrechten voor iedereen en gelijkwaardigheid, ontwikkeling en vrede door het bevorderen van goede internationale verstandhouding, begrip en vriendschap.

De goede doelen die worden ondersteund hebben altijd betrekking op een of meer van deze doelstellingen. De groep vakvrouwen is dienstverlenend, ondersteunt actief lokale, nationale en internationale gemeenschappen.

Fietsverhuur

Soroptimistclub Wieringerland Tuinronde WieringenFietsverhuur is mogelijk, er kan contact worden opgenomen met Anja Moeijes telefoon 0227-592236 of mail: anja.moeijes@hetnet.nl

Facebook

Het laatste nieuws is ook te volgen op onze facebook pagina Tuinronde Wieringen

Start tuinen

U kunt starten in de tuin van Anja Moeijes en Leo de Nooijer, Elft 41 - Hippolytushoef en in de tuin van Marion Rikkering en Theo, Terpstraat 35 - Wieringerwerf.

Om deel te kunnen nemen aan de tuinronde wordt een bedrag van € 7,50 per persoon gevraagd, dit bedrag is bestemd voor de goede doelen die de club ondersteunt. De tuinen openen om 10.00 uur en sluiten om 17.00 uur.

Tuinronde Wieringen 10 juni 2018

Sponsoren

De Tuinronde Wieringen wordt door vele sponsoren ondersteund. Ook voor 2018 zijn sponsoren welkom. Voor € 25,- vermelden wij uw naam in de folder en voor € 50,- wordt uw logo in de folder gezet. U bereikt met uw sponsorbijdrage vele tuinliefhebbers, toeristen en bewoners van Wieringen en draagt uw steentje bij aan het goede doel! Heeft u interesse? Stuur een mailtje naar: anja.moeijes@hetnet.nl

Soroptimist International Nederland financiert met verschillende samenwerkende clubs het programma School for Justice in India, een initiatief van Free a Girl. Binnen dit programma wordt een selecte groep zeer gemotiveerde, getalenteerde meisjes (allen bevrijd uit gedwongen prostitutie) zo hoog mogelijk opgeleid tot een positie die hen in staat stelt eigenhandig het systeem te veranderen.

Tuinronde Wieringen steunt School for Justice

Soroptimistclub Wieringerland steunt School for Justice