Soroptimistclub Wieringerland

Geïnaugureerd 17 november 1984

Gulle gift van Soroptimisten voor muziekverenigingen
Uitgegeven op 20-06-2019 om 16:29  |  link  |  bewaar  |  print

WIERINGEN - Enkele weken geleden werd de Wieringer tuinronde door de Soroptimisten Wieringerland georganiseerd. Tuinen op Oost-Wieringen werden één zondag opengesteld voor het publiek. Ook Wieringer Eilandmuseum Jan Lont was dit jaar in de route opgenomen. Woensdag werd de opbrengst van de tuinronde bekend gemaakt en vier jubilerende muziekverenigingen mochten een cheque in ontvangst nemen.

Vertegenwoordigers van muziekverengingen Apollo, Creona, Breeze en Wieringerwaard werden in de tuin van Anja Moeijes en Leo de Nooijer in Hippolytushoef ontvangen met een koffie en gebak. De verenigingen jubileren dit jaar en mochten naast de felicitaties een cheque van € 300,00 in ontvangst nemen.

Lies Borst, Anja Moeijes, Erna Polman en Willemien Baalman van Soroptimisten Wieringerland zorgden voor blije gezichten bij de vertegenwoordigers van de muziekverenigingen.

Even napratend werden de banden tussen de muziekverenigingen aangehaald. De Soroptimisten legden al de eerste contacten voor de tuinronde van volgend jaar. Die zal gaan over West-Wieringen.

De tuin van Anja Moeijes en Leo de Nooijer was het ideale decor voor de uitreiking van de cheques

Naast het bedrag voor het lokale goede doel gaat ook € 1.000,00 naar het internationale goede doel: School for Justice. Een project in Indië waarbij de Soroptimisten steun verlenen aan het opleiden van meisjes die uit de prostitutie komen.

bron: Wieringernieuws